Hűtőmágnes, dekormágnes, mágneses ajándék - Magnetta  
 
Figyelmeztetés Homepage Kapcsolat
 
 
       Ajánlom egy ismerősnek
Kedvencek közé teszem
Facebook megosztásTwitter megosztás
További lehetőségek 
Kezdőlap » Terms & Conditions
 
› FIGYELEM!
A honlapon található képek, leírások, információk a Magnetta Kft tulajdonát képezik!
A Magnetta Kft. beleegyezése nélkül ezek egésze vagy bármely részlete fel nem használhatóak! Illetéktelen felhasználás esetén cégünk a jogosulatlan felhasználó ellen a szükséges jogi lépéseket előzetes értesítés nélkül azonnal megteszi!

› Megrendelés
Adatok

Pontos árajánlat elkészítéséhez kérjük a következő adatokat adja meg:
 • Kiválasztott termék típusa
 • Mérete
 • Formája (lehetőség szerint küldje el a tervezett grafikát is)
 • Felülete
 • Csomagolás, szállítás módja

Pontos árajánlatot csak a tényleges méret, forma és grafika ismeretében tudunk készíteni.


Grafikai követelmények

Termékeink minőségét csak az alábbi grafikai követelményeknek megfelelő nyomdai anyag átadása esetén tudjuk garantálni:
 • Elfogadható formátumok: tif, pdf, eps, ai, cdr
 • Szöveges tartalom: "görbévé alakított" formában
 • Szín mód: CMYK, Pantone
 • Felbontás: 300 dpi
 • Grafika kifutás: 2,5 mm
 • A stancvonalon belül 2,5 mm-re, ne legyen önálló grafikai elem, logó illetve szöveg
 • A stancvonal legyen vektoros formátumú és külön kezelhető a grafikától


Proof

Az átadott grafikai anyagból - amennyiben minden szakmai követelménynek megfelel - digitális proof-ot készítünk, amelyet eljuttatunk az ügyfélhez. Célja a grafika tartalmi elemeinek és színeinek végső ellenőrzése. A tényleges gyártás kizárólag a proof írásbeli jóváhagyása után kezdődhet meg! A proofot normál postai levélben küldjük (3-6 munkanap), ennek időtartamát, kérjük, kalkulálja a gyártási időbe! Külön díj ellenében lehetőség van gyorsposta igénybevételére is (1-2 munaknap).

Nyomtatott proof mellett lehetőség van egyedi mintatermék készítésére a következő feltételek szerint:
 • Kézi mintakészítés. Díja a készítendő termék típusától függően 20-150 €/db. Az árát megrendelés esetén levonjuk a végösszegből.
 • Mintakészítés egyedi szerszámmal. Amennyiben a mintakészítés egyedi szerszám elkészítését igényli, annak költségét a minta kiszállításával egy időben kiszámlázzuk ügyfelünknek. A minta elfogadása és a megrendelés esetén a szerszámköltség árát a végösszegből levonjuk.
 • A proof expressz kiszállításának díja az ügyfelet terheli.
› Szállítás
Fuvarparitás

A Magnetta Kft. termékeinek árát és gyártási határidejét minden esetben a telephelyen történő átvétel alapján (FOB) állapítja meg. A szállítás és fizetés teljesítési helye a megrendelő telephelye.

Megrendelőink kérésére javaslatot teszünk az áru megadott helyszínre történő kiszállítására szerződött partnereinkkel. A szállítás mindig a vevő költségére és kockázatára történik a gyártó raktárából. Az árut csak a vevő kifejezett kívánságára és költségére biztosítjuk. A szállítás során fellépő sérülésekért, késedelemért felelősséget nem vállalunk. Az áru védelméhez szükséges különleges csomagolás díját külön felszámítjuk.
A feladásra készre jelentett árut 5 napig raktározzuk térítésmentesen és a készre jelentés napján kiszámlázzuk. Az áru raktározásáért a 6. naptól raktározási díjat számítunk fel annak terjedelme és tömege alapján, amelyet kiszámlázunk a vevőnek.


Mennyiségi – és minőségi átadás-átvétel

Az áru mennyiségi- és minőségi átadása a Magnetta Kft. telephelyén történik szigorú minőségbiztosítási rendszer alkalmazásával. Reklamációt kizárólag az áru átvételekor áll módunkban elfogadni.
Megadott címre történő kiszállítás esetén a vevő köteles jelezni, ha az áru sérült csomagolásban, felbontva érkezett. A sérülésről jegyzőkönyvet kell felvenni, azt a szállítmányozó cég jelenlévő képviselőjével aláíratni és munkatársaink részére elküldeni.

A vevőnek a csomag megérkezése után ellenőriznie kell az árut. Az esetleges mennyiségi vagy minőségi hiányosságokat haladéktalanul, legkésöbb az átvételt követő első munkanapon írásban jeleznie kell a Magnetta Kft. munkatársainak. A Magnetta Kft felelőssége, hiányosság esetén, kizárólag pótteljesítésre korlátozódik.
› Fizetés
A Magnetta Kft. termékeinek árát és gyártási határidejét minden esetben a telephelyen történő átvétel alapján (FOB) állapítja meg.

Standard fizetési ütemezés: megrendeléskor 50% előleg (a gyártás nem kezdődik meg az előleg beérkezéséig), a fennmaradó 50% átvételkor készpénzben vagy előzetes banki átutalással fizetendő. Az ettől eltérő fizetési igényről, kérjük, tájékoztassa kollégánkat még az árajánlat elkészítése előtt!

Lehetséges fizetési módok:
 • Készpénz (személyesen vagy postai utánvéttel)
 • Banki átutalás (számla ellenében)
 • Hitelkártyás fizetés (számla ellenében)

Halasztott fizetést kizárólag egyedi megállapodás alapján, 1 000 000 Ft-ot meghaladó összegű megrendelés esetén, rendszeresen visszatérő ügyfeleink számára áll módunkban biztosítani. Halasztott fizetési megállapodás esetén a vevő köteles a végösszeget a megadott határnapig a gyártó számlájára átutalni. Késedelem esetén a vevő olyan késedelmi kamatot köteles fizetni, amelynek összege a Magyar Nemzeti Bank alapkamatlábának kétszerese. A fizetési határidő utolsó napjának elteltével a késedelem figyelmeztetés nélkül is automatikusan bekövetkezik. Fizetési késedelem már az első alkalommal a vevő halasztott fizetési lehetőségének megvonását vonja maga után.

Az árak mindig Ft-ban értendők és nem foglalják magukban a törvényes ÁFÁ-t, valamint az esetleges további adókat. A Magnetta Kft. fenntartja tulajdonjogát a szállított árura annak teljes kifizetéséig!
› Garancia
A Magnetta Kft. az általa gyártott termékekre az alkalmazott alapanyagoktól és technológiáktól függően egyedileg meghatározott szavatossági időt vállal (a Ptk. 277.§, 305.§ és 305/A.§ alapján). A szavatosság kizárólag a termék rendeltetésszerű használata során bekövetkezett hibáira vonatkozik. A nem rendeltetésszerű használatból adódó hibákért a Gyártó felelősséget nem vállal.
› Jog és adatvédelem
Szerzői jogvédelem:
A Magnetta Kft. termékeit kizárólag a megrendelő által biztosított grafikai anyagokból készíti. Az esetlegesen felmerülő szerzői hozzájárulások és védjegyhasználati engedélyek biztosítása a Megrendelő feladata.

Adatvédelem
Cégünk tevékenysége során kiemelt szerepet kap az ügyfelek és partnerek személyes adatainak védelme. A partnereink által az árajánlat kérés, illetve megrendelés alkalmával megadott adatokat a megrendelés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk. Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél alvállalkozónkként működik. Az alvállalkozók az kapott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni.
› Titoktartás
Weboldal felhasználási feltételek
Az alábbi Felhasználási feltételek a www.magnetta.com oldal felhasználására vonatkozó feltételeket tartalmazzák, amelyeket Ön a Weboldal használatával elfogad. A Weboldal a Magnetta Kft. (székhely: 1022 Budapest, Bimbó út 101.) tulajdonát képezi.

A Weboldal szöveges és képi tartalma a Magnetta Kft. szellemi tulajdona, és az ennek megfelelő szerzői jogvédelem alatt áll. Az oldal tartalmának felhasználása kizárólag a Magnetta Kft. írásbeli engedélyével lehetséges. A látogató a lap tartalmának egyes részeit kizárólag saját célra használhatja. Tilos az adatok üzleti célú másolása, terjesztésére, adatbázisban történő tárolása. A Weboldalról átvett tartalmat kizárólag a Magnetta Kft. engedélyével, a forrásra való jól látható hivatkozással lehet megjeleníteni.
Az oldalon közzétett képek, védjegyek minden esetben a jogtulajdonos hozzájárulásával, megvalósult termékek vagy kampányok referenciájaként kerülnek felhasználásra a megrendelő külön engedélye nélkül.
Jogosulatlan vagy a felhasználási jogosultság keretein túlmenő felhasználások esetén az Üzemeltető jogosult a jogsérelem jellegének megfelelő eljárást megindítani.


Adatvédelmi rendelkezések
A Magnetta Kft. a látogatók személyes adatait kizárólag abban az esetben használja saját statisztikai és marketing célokra, amennyiben ehhez a látogató hozzájárul, illetve adatait önként adja meg. Amennyiben a látogató adatainak törlését írásban kéri, a Magnetta Kft.-nek kötelessége azt minden adatbázisból törölni.

Felelőségi kérdések
A Weboldalon feltüntetett árak és határidők tájékoztató jellegűek, nem minősülnek hivatalos ajánlatnak. A Weboldal tartalmának pontatlanságából adódó károkért az üzemeltető felelősséget nem vállal.

Egyéb rendelkezések
Az Üzemeltető bármikor jogosult megváltoztatni a Weboldal tartalmát, a változások a közzététel napján lépnek hatályba.