Hűtőmágnes, dekormágnes, mágneses ajándék - Magnetta  
 
Figyelmeztetés Homepage Kapcsolat
 
 
       Ajánlom egy ismerősnek
Kedvencek közé teszem
Facebook megosztásTwitter megosztás
További lehetőségek


 
›  Látvány tervezési javaslatok

A mágneses reklámtárgyak ideális kiegészítői a márkaépítésnek, akciós kampányoknak. Költséghatékonyak, relatív kis költséggel nagyszámú elérést biztosítanak. Optimális kiegészítői komplex kampányoknak, a klasszikus reklámfelületek (TV, rádió, sajtó, óriásplakát) által közvetített üzenet kézzel fogható hordozói. Az előbbiekkel ellentétben akár 5-7 évig közvetítik az üzenetet.

Fontos, hogy a kis felületre lényegesen kevesebb üzenet fér, ezért általában tanácsos a reklám fő grafikai, verbális elemeit kiemelve, azzal egybecsengve egy emlékeztető reklámfelületként használni. A fogyasztó számára akkor lesz jól értelmezhető, ha letisztult, átlátható, egy pillantással áttekinthető, értelmezhető. adódóan a fogyasztók legközvetlenebb környezetébe kerül, ahol akár közelről nézik, akár távolról pillantanak rá fontos a dekoratív megjelenés.

Az üzenet továbbítása annál sikeresebb, minél egyszerűbben felismerhető, azonosítható a reklámozandó termék, szolgáltatás.
Sikerét fokozza, ha egyedisége, vonzó megjelenése miatt nem reklámeszközként tekintenek rá, hanem dekorációs eszközként viszik haza és csodálják éveken át.

A hűtőmágnes szinte mindenkiből kihozza a benne rejlő gyermeket. Az a tulajdonsága, hogy bármikor áthelyezhető szinte automatikusan „rakosgatásra” ösztönöz, ami egyben a reklámüzenet újra és újra felfedezését jelenti. Ez a hatás még fokozható is a kifejezetten játék-hűtőmágnesekkel (puzzle, szókirakó, …)

›  Kivitel tervezési javaslatok

Amennyiben hűtőmágnest tervez termékei reklámeszközeként széles körben választhat a felhasználni kívánt összeg , a célcsoport és az elérendő hatás alapján.

Termékeink között a gazdaságos kivitelű szóró ajándéktól (amelyek akár rendkívül nagy mennyiségekben is néhány TV-spot áráért gyárthatóak) az exkluzív kivitelű különlegességekig terjednek. Partnereink számára a cél ismeretében megkeressük a számára legkedvezőbb megoldást.

A mágneses ajándéktárgyak ára kivitelüktől, méretüktől és darabszámuktól függ. A költséghatékonyan előállítható standardok mellett készítünk egyedi elképzelések alapján különleges formájú, anyagú, felületű mágneseket is. Ezek kiválasztásánál is elsődleges szempont a megcélozni kívánt fogyasztók összetétele, a reklámra fordítható keret, a reklám média-környezete (sajtó hirdetés, DM levél kampány, kóstoltatás,…)

Érdemes kihasználni a mágnesek formai sokszínűségéből adódó lehetőségeket is. termékeink többségénél standardnak számítanak azok a jól felismerhető formák (telefon, autó, …) amik már első ránézésre, a szöveg elolvasása nélkül is utalnak az üzenet tartalmára.
Népszerűek a hűtőmágnesek praktikus funkciót is ellátó változatai, amik az esztétikai élmény, játékosság mellett a mindennapi élet apró-cseprő teendőiben is segítséget nyújtanak (notesz, sörnyitó, programtervező,…)

›  Helyettesítő termékek  

Acél clip
Hagyományos órarend
Hagyományos könyvjelző
Öntapadó matricák (klasszikus, extra kivitelű)
Crystal matricák
Nyomdaipari termékek