Hűtőmágnes, dekormágnes, mágneses ajándék - Magnetta  
 
Figyelmeztetés Homepage Kapcsolat
 
 
       Ajánlom egy ismerősnek
Kedvencek közé teszem
Facebook megosztásTwitter megosztás
További lehetőségek


 

A tavaszi zsongásra hangolva!


Közeledik a tavasz, a megújulás, a feléledés időszaka. A természet ismét megajándékoz minket a színekkel, illatokkal és azzal a tavaszi zsongással, amit egész télen vártunk már. Itt az ideje, hogy Ön is ennek szellemében alakítsa ki szóró ajándékai palettáját, megvillantva kreativitását, magához vonzva ügyfeleit, fogyasztóit, mint a virágok a méheket.


A mozgó kép élménye mágnesen
Izgalmas felületű mágneses kommunikációs eszköz, amely a lenticular technológiát alkalmazva a mozgókép élményét adja vissza síkfelületen. Lehetőséget biztosít, hogy akár 12 képet kombinálva térbeli hatást nyújtson, mozgást sugározzon, vagy akár rövid animációt közvetítsen!


Tipp: A lenticular új megoldásokat kínál a kreatív tervezés során, hiszen a sík, statikus felület dinamikussá válik. Különlegességének köszönhetően garantáltan felhívja a figyelmet a reklámüzenetre, a képek mellett az vállalkozását is mozgásba hozza!


Jegyezze le, jegyezze meg!
Ügyfelei, vásárlói mindig örömmel veszik, ha a szóró ajándék nemcsak dekoratív, de praktikus is. A mágneses jegyzettömb ezt a két előnyös tulajdonságot ötvözi, a hűtő ajtaján folyamatosan szem előtt lesz Önnel együtt! A háztartásokban mindig jól jön egy olyan felület, ahol üzenetet lehet hagyni vagy jegyzetelni lehet, cégét, termékét pedig akaratlanul is megjegyzik!


Tipp:A lapok elhasználása után is megmarad a mágneses jegyzettömb reklámfunkciója: a mágneslap hagyományos hűtőmágnesként tovább hordozza üzenetét, folyamatosan hirdetve Önt.